PLOCK GODIS

Vem blir förkyld mitt i sommaren?

Jag gick till konsum i morse innan jag mötte upp tjejerna och shoppade näsdukar, alvedon och en vitamin well-dricka som ska vara bra för imunförsvaret. Nu ska förkylningen BORT!

På akademibokhandeln kan man köpa pocketböcker i en godispåse! hur gulligt är inte det? Jag älskar ju godis :D Köpte på mig ett par böcker som jag nu ska sluka med hull och hår.

CIAO!


På dejt med tjejerna!

Vid lunchtid idag mötte jag upp nästan alla mina favoritvänner för en lunch, vi åt på GI-boden på odenplan. Min förkylning har inte gett med sig ännu så maten smakade tyvärr inget särskillt. Men i övrigt var det jättetrevligt! :)

Efter lunchen fikade vi på coffeehouse by george, jag drack en supergod chailatte <3 You just gotta love it!



Aaaaatchooooo!

Kom hem från bion för en liten stund sedan. Hittade Andreas slitandes i köket, fortfarande! ingen vila där inte. Bänskivorna var på plats och nu äntligen börjar man se att det är ett kök som börjar ta form. Tapeten sitter uppe, grymt fin! Allting passar så bra ihop.

Fick ett glas vin av älsklingen och nu blir det soffmys <3

I morgon har vi bokat bord på Thaiboat i skanstull, måste se till att bli av med den här vidriga förkylningen som jag har dragit på mig innan dess.

Bjuder på en bild från idag :)


Sandra + Vapiano + Bio = Sant!

Filmen var bra! Över förväntantan faktiskt, det var mycket kaos och mycket kärlek. Drama på hög nivå.

Midddagen innan åt vi på Vapiano, älskar det stället! Så himla avslappnad miljö och inredning, snabbmat fast lyxigare lixom. Jag åt en god pasta med scampi. Det bästa med Vapiano är att det står färska kryddor precis överallt! det är bara att riva av och lägga på maten.


Scampi

Sandra <3

Jag på Vapiano
( konstigt ansiktsuttryck, men bjuder på det :))

Kyss mig

Ikväll ska jag träffa Sandra i stan, vi ska äta på Vapiano på stureplan och sen gå på bio :)  Det ska bli supermysigt! Nu var det länge sen jag träffade fina Sandra.

Vad ska jag ha på mig?? -Jag har en ny blus som jag vill ha men det kanske blir för varmt med byxor, vi får se..


Back to the 90´s

Till frukost idag åt jag äggmackor och så drack jag OBOY till :) Det var inte igår kan man säga.


Semesterstek, yes!

Jag kände mig hurtig i morse och tog med mig Fia och gick ut och sprang. Varmt som sjutton var det, men ingenting kommer gratis ;)

Köksrenoveringen är i full gång! vi var och beställde tapeter igår till över köksbänken, (sen blir det glasskiva över,) nu måste spacklet torka så att vi kan slipa av det. Vi har börjat förbereda bänkskivan genom att såga ut för diskhon och måtta allting så att det i princip bara är att pussla ihop allting när den snygga tapeten sitter på plats. Gissa vilken färg det blir!? Det kommer bli så himla fint!

Nu sitter jag och bloggar ute på balkongen i SOLEN :) Jag varvar den här dagen med solsting, köksbygge och bokläsning. Semester? YES!!


"Den femte årstiden"

Idag har vädret varit riktigt gråmulet, jag har virat in mig i flera filtar och suttit på balkongen och läst min nya bok, "den femte årstiden", medans regnet har smattrat på balkongräcket. Verkligen supermysigt och boken är hittils jättebra!

Boken är den femte boken i en bokserie skriven av Måns Kallentoft


Kvällsbad i Gömmaren

Min storebror med flickvän kom och hämtade mig för ett kvällsdopp i gömmaren. Tyvärr blev det kallare när vi kom fram men det stoppade inte oss från att hoppa i plurret.

Efter badet åkte vi hem till mamma och pappa för att hämta lillebror för att sedan åka hem till mig för att klippa grabbarna.

Alldeles strax är cannilonin färdig i ugnen och då blir det mat :)


Typiskt skandinaviskt hår

Jag tog bort mitt löshår igår och OJ vad tunnhårig jag känner mig! Jag tror inte att jag har tappat så värst mycket hår men det blir ju sån stor skillnad när man har haft en riktigt härligt tjock kaluffs. Håret har suttit helt fantastiskt bra, tar man hand om det så håller det sig snyggt hela tiden. När semestern är slut ska jag sätta in håret igen, längtar redan :P Jag älskade håret <3

Jag sparat håret i en klämma tills det ska sättas i igen :)


Jag ska gå på bio ikväll!

Wiii, ikväll ska jag och Andreas gå och se på Harry Potter och dödsrelikerna, del 2. Haha, jag är en riktig Harry Potter tönt, läst alla böcker och sett alla filmerna på bio :)
Så klockan nio ikväll hittar ni mig på Heron City frossandes i Harry Potter och massa godis.

Jag hoppas verkligen att filmen levererar!



Marielle bygger kök..

Igår var jag och Andreas på Ikea från tre till efter stängning (!) jag har nog aldrig varit där så länge :P Tur att jag tycker Ikea är roligt. Vi var hemma halv tio, då äntligen fick vi i oss lite mat och energi för att börja montera alla skåp. Vilket jag tycker är hur kul som helst! om man skulle bli ikea-montör kanske? :)

Nej nu måste jag gå ut med Fia och sen är det dags att börja pyssla i köket igen :)



Sommar

Idag är det torsdag och jag börjar känna mig lite rastlös, nu har jag kopplat av i flera dagar men nu behöver jag känna lite puls igen!

Vädret i Stockholm är verkligen trist, vart i Sverige ska jag om jag vill ha stekande sol??

Bjuder på lite härliga sommarbilder så att vi inte tappar semesterkänslan :)








Hjärta Apple <3

I flera månader har jag använt min pappas gamla HTC legend eftresom att min Iphone slutade fungera, antagligen så var det fel på antennen då jag inte fick in någon mottagning till min telefon.
Idag så har Andreas pillat och fixat med min telefon och, tro det eller ej, den funkar! What a hero ;)

Jag älskar Apple och ogillar starkt HTC.

Min hjälte!

Semestern har börjat superhärligt, det enda som skulle kunna vara bättre är vädret.

I helgen var vi ute på landet igen, (Fia är så lycklig när hon får springa lös i skogen!) vi äter massor med god mat, myser och har det trevligt samt att vi får en massa frisk luft.
I söndagsmorse tog jag och Andreas med oss Fia på en liten löparrunda på en mysig liten gårdsväg, allt var frid och fröjd tills vi var på väg tillbaka och nästan framme vid huset, då börjar Fia skälla galet och jag springer tillbaka (hon låg en liten bit efter) och ser att hon står öga mot öga med en huggorm! Jag börjar skrika på Fia att hon ska komma, eller i alla fall flytta på sig. Hon rörde sig inte ur fläcken! inte jag heller för den delen.. Tack och lov var Andreas med och föste bort ormen med en pinne och räddade Fia från att bli ormbiten <3 Mitt hjärta stannade nästan av rädsla.


Pannkaksmiddag

Jag och fyra vänner gjorde en urmysig grej i onsdags. Vi stekte massvis med pannkakor och skivade upp massor med jordgubbar, kiwis och bananer. Helmysigt!! Vi drack saft och åt fruktbombade pannkakor med glass i solen. Efter pannkaksfesten spelade vi flera omgångar av kubb (jag briljerade, har nog aldrig varit så bra;))
REKOMENDERAS!






Det stavas S E M E S T E R

Äntligen har jag semseter!
Det firade jag med middag på Söder med bästa Sandra, galet goda drinkar och god mat.

Nu måste jag hålla tummrna för att det blir kanonväder i tre veckor framöver, stålande sol!


Vilda smultron

Förra helgen var jag, Andreas och Fia ute på landet. Fia trivdes som fisken i vattnet när vi var ute och promenerade i skogen. Vi hjälpte även till med att fylla en stor grop i marken med grus.
Andreas mamma och jag tog med oss Fia till en liten sjö där hon fick bada och vi plockade smultron.




Fredagsmys

Visst är det härligt att jag fortfarande LÄNGTAR efter min pojkvän när han bara är borta i tre dagar! <3
Igår kväll städade jag lägenheten och lagade mat till Andreas som kom hem från jobb i Linköping. Det blev potatisgratäng med stekt fläskfilé a lá Marielle :) och ett mycket gott vin till det på min lilla "balkong"


RSS 2.0