Shoes for saturday

På lördag är det maskerad och jag behöver ett par sjyssta kängor till min outfit. Jag hittade ett par på skopunkten.se som såg snygga ut, så jag ska åka och prova dom ikväll efter jobbet :)


Walking the dog

Inviger nya tröjan ( och blogg.se-applicationen. Prova den du med!) med en hundpromenad. Jag matchar tröjan med pälsvästen!


Wednesday

Idag har jag varit ledig, så jag passade på att åka in till stan en sväng och kolla i affärer. Jag hittade en mysig kabelstickad tröja och ett par kilklackar.
Ikväll tror jag att jag ska ta med mig Andreas på bio :) Har ni något förslag på en bra film?


Så här såg ag ut idag.

Exiles - Lugi

Vi vann matchen mot Lugi i lördags! :D


Ni hittar mig på övre reden, nr tre från vänster ;)

Franska Klipperiet

I fredags fotade vi oss på jobbet för en annons vi ska ha i mitt i Huddinge. Franska Klipperiet firar 15 år. Våran granne pizzagubben fick agera fotograf :)





Veronica Maggio

Efter jobbet i fredags mötte jag upp lillebror och hans kompis för att åka in till t-centralen och möta upp mina vänner. Veronica Maggio skulle spela på gröna lund och vi skulle dit och titta.

När vi kommer fram till grönan får vi köa en bra stund, det var tydligen fler än oss som hade tänkte se Maggio.. Klockan åtta började hon spela och det var sjukt mycket människor! folk knuffades så att jag höll på att ramla. Vi lyssnade på ett par låtar sen stack vi och åkte några grejer. Vi hann självklart med lustiga huset, jetline, popexpressen och den nya berg och dalbanan twister. Jag känner mig som ett litet barn när jag springer omkring bland karuseller och blinkande lampor i olika färger :)

Kvällen avslutades hyffsat tidigt eftersom att jag skulle spela match på lördagen.


Jag och lillebror

Jenny och Sandra

Sandra och jag i pop expressen

Sandra i lustiga huset :)





Wictor och Chricke i jetline

Egen hårvård

I morgon ska vi fotograferas på jobbet för en annons i mitt i. Salongen jag jobbar på firar 15års jubileum! När jag fick höra att vi skulle fotas fick jag panik, jag har fortfarande inte blivit kompis med mitt hår.. Så när jag kom hem från jobbet idag tog jag saken i mina egna händer. Så jag har blivit lite blondare igen :) fast jag sparade underhåret mörkt i alla fall. Jag tog en före och efterbild, men båda blev dåliga så ni får ha överseende med det! Ska försöka få till en bra bild i morgon :)



Check this out!

Sorry, men jag fattar inte hur jag gör länken blå så ni få kopiera hela länken och klistra in där uppe ;)

http://www.hemnet.se/bostad/bostadsratt-1rum-centrala-huddinge-huddinge-kommun-domarvagen-12,-3tr-2665996

Genomsur

Jag var väldigt otaggad innan träningen idag, men när jag kom dit vände det direkt. Vi gjorde en massa bra kontaktövningar som jag kommer ha mycket nytta av på matchen på lördag.

Det har ju regnat konstant hela dagen idag så ni kan ju tänka er hur blöta vi blev eftersom man ligger ner en del i rugby, när träningen var slut så kunde jag vrida vattnet ur kläderna. Det rätt tungt att springa omkring i ca två timmar när man är dungsur :P hihi.



Lunchtips

Har du ägg i kylskåpet men bara lite tid att äta på så är en omelett bästa lunchen (+att det är nyttigt).
Vispa ihop ägg med lite annat gott du har i kylskåpet (min omelett ser lite tråkig ut eftersom att mitt kyslåp ekar tomt). Du kan till exempel ta tomater, lite mjölk, riven ost, skinka. Jag använder oregano till min omelett, för det tycker jag är gott :)



Under lunchen passade jag även på att bläddra igenom H&M´s höstkatalog.


Domarvägen 12 3tr

Igår slet vi som djur för att snygga till min lägenhet. Det var jag, mamma och Andreas som hjälptes åt att hiva ut grejer till förrådet, damma av och piffa till. Snyggt blev det!

Jag vaknade vid sex i morse och gick upp strax efter för att städa det sista, bädda sängen, plocka undan sladdar och skura golvet. STRESS! skönt att det är över nu, i alla fall tills det är dags för visning.

Fotografen har precis åkt och hon gillade verkligen lägenheten, hon tyckte även om stylingen och gav mig credd för det, kul! Jag sa att jag hade fått mycket hjälp av mamma och hon bad mig hälsa henne att hon var duktig på homestyling! Duktiga mamma :)

Jag skulle få alla bilder skickade till mig och i morgon borde världens bästa lägenhet ligga uppe på hemnet.


Converse all star

Äntligen har jag fått hem mina nya converse. JIPPI! det var verkligen på tiden, har varit tvungen att slänga massor med skor efter sommaren som luktade äckligt och var helt sönderslitna.

Some people feel the rain, others just get wet.

Idag är det full regnmunderinng som gäller! Jag kör på regnjacka, gummistövlar och paraply. Som ni kanske har fattat vid det här laget så älskar jag regnet :) nackdelen är såklart att man blir så förbaskat blöt.

Jag skulle verkligen behöva ett par nya gummistövlar, då mina läcker in?! Fiffigt va? ;) Jag vill ha ett par Hunter, men jag vet inte vilken färg ännu..



The rebound

Igår köpte jag och Paulina med oss godaste pastasalladen från pizzerian,  hyrde filmen "the rebound" och köpte godis. Sen gick vi hem till mig och mös och pratade massor. Vi pratade om framtidsdrömmar, utbildningar, bröllop, barn och förlovningar. Haha, seriösa ämnen.


Grattis Fia!

Världens bästa Fia fyller nio år idag! GRATTIS HJÄRTAT <3<3 Jag vill att du ska leva för alltid.

<3 Bjuder på ett bildregn med kärlek <3


En nykläckt Fia tillsammans med sin mamma Ruby och syster Fanny.

Mini-Fia står blind i vägskålen






ÄLSKAR

Hårtrend hösten -11

I höst flyttar vi ner hästsvansen långt ner i nacken. Flätorna från sommaren hänger med i alla fantasifulla varianter. 
Har man mycket hår så är det en riktig vinnare att "gömma" toffsen med en slinga hår som man virar runt och fäster med en hårnål.


Fotosession

Jag och lillebror

 

Efter att mäklaren hade gått hem så gick jag och lillebror ut en sväng och tog lite ploj-bilder, så här blev resultaten. Min kamera är underbar, Samsung NX11.

Nu sitter jag och äter lite mat, för snart blir det jobb! Tjaoo

Till Salu!

Mäklaren har precis varit här! det var jättespännande. Vi har kommit överens om ett accepterat pris :) och jag lovar dig, det kommer vara värt det!!

Nästa onsdag ska fotografen komma hit och fota lägenheten, jag ska piffa till den så att den blir oemotståndlig! haha. -Mamma, om du läser det här, så skulle jag behöva din proffshjälp ;) <3


Bild från visningen som jag gick på när jag köpte lägenheten.

Vilken underbar dag!

Åh vilken bra dag! När jag vaknade hade jag inga planer för dagen (förutom träning på kvällen), när jag inte har några planer är det lätt att jag bara blir sittandes hemma utan att jag göra många knop, så jag blev jätteglad när lillebror ringde och ville träffa mig. Vi har alltid jättekul tillsammans!! Vi gick till mitt jobb och fixade ett till hål i örat på honom, sen gick vi och käkade pizza.

Jag har även bokat tid med en mäklare redan i morgon, så himla spännande! Nu är bollen i rullning :)

Rugbyträningen idag var kalaskul! Jag trodde först att vi skulle ha fys men det blev det inte TACK OCK LOV! Haha. Vi gjorde en massa roliga övningar så som tacklingar, passningar och reaktionsövningar. Det var skitkul :D Det sista vi gjorde var att spela nån skitskum grej med tennisboll(!?) det var kul, men jag vet inte riktigt vad syftet var då vi inte hade några som helst rugbyregler..


Kebabpizza med lillebror.

Jag har inte berättat för er att jag har färgat håret. Anledningen till det är att jag inte har blivit nöjd med färgen, nu känns det lite bättre, tredje gången gillt.. Jag har försökt ta en bra bild på mig i den nya färgen men det har jag inte lyckats med :P haha. Det var lättare när jag var blond. Jag trivs nog bättre i blont hår. Men här får ni en bild i alla fall. Försök att bortse från att jag ser drogad ut :) Thanks!
(Jag ska försöka få till en BRA bild)

Svensk Fastighetsförmedling

Livet är verkligen inte enkelt, det är så himla mycket beslut som måste fattas jämt och ständigt. Så fort man tror att man är färdig med någonting så kommer det upp tusen nya saker som måste fixas..
Jag hade ju planer på att hyra ut min lägenhet, men jag hade missförstått en hel del om vad som gäller angående skälig hyra osv. Det visade sig alltså att det inte kommer att löna sig för mig, allting kommer att gå plus, minus, noll, precis som det gör idag och det är ju just det som jag inte har råd med. Jag vill ha råd att vara 22 år och göra allt sånt man ska hinna med innan man skaffar familj och sånt. Jag vill upptäcka världen! Jag vill resa!

Om jag känner mig vuxen? -Ja det gör jag, men inte blir man klokare för det. Jag lär mig hela tiden nya saker!

Nästa steg just nu är att ta kontakt med en mäklare. Jag köpte lägenheten via Svensk fastighetsförmedling och kände mig väldigt nöjd med dom, så jag tänkte använda mig av dom när jag ska sälja också. Nu hoppas jag bara på en vinst på lägenheten!

Hur kommer det här att sluta?

Ösregn och flyttplaner

Jag kom precis in efter en liten runda med vovven, vi är dyngsura! men hur mysigt är det inte med regn?! <3

I morgon ska jag lämna in en ansökan till min bostadsförening om att hyra ut min lägenhet i andra hand. HOPPAS att det går igenom! Om det går igenom så flyttar jag ut från min fina, vackra lägenhet den första oktober. Oh My God! haha, då blir jag SAMBO för första gången i mitt liv <3<3



trapphuset till finaste lägenheten..

Grattis i efterskott

Igår bjöd jag och Andreas storebror med flickvän på middag, dom ville komma och fira min födelsedag i efterskott. Vi åt kycklingpaj och till efterrätt blev det glass med persikohalvor, och fick paket :)
Det var jättetrevligt!




Stockholm Exiles - Göteborg

13.00 igår stod jag uppställd på Årstafältet beredd på en tuff match mot Göteborg. Jag fick spela från start som nummer 13. Vi var taggade till tusen och gjorde vårat bästa, det räckte tyvärr inte hela vägen.. Andra halvlek var riktigt rörig, jag var trött och kände att jag var på fel ställa hela tiden, det kändes dock inte som att någon var på sin position? :/

Jag har en del saker som jag kommer ta med mig från matchen som jag själv måste bli bättre på, dels är det tacklingarna och tajmingen. Sen är det såklart fysiken och uthålligheten.

Det var kul att spela i alla fall! :)






Fredag och ensam hemma..

Jag gissar att det inte är många av er som sitter ensamma hemma en fredagkväll? Jag vill inte heller vara själv ikväll, jag känner mig sjukt partysugen, jag vill dansa! men jag ska spela match i morgon så därför sitter jag hemma.. Det hade ju varit mysigt om Andreas var här :)

Till middag kokade jag pasta och så geggade jag ner den med pesto, enkelt och gott!

 



Sovmorgon

Idag fick jag sova läänge :) Det betyder att jag och Fia just nu ligger och myser i sängen <3 quality time. Har jag världens finaste hund eller?

Snart blir det jobb, om det är lugnt ska jag försöka flirta till mig lite slingor :)


Just nu

Sitter jag och äter frukost, två grova mackor med skinka och te med honung. Samtidigt funderar jag på om det är höst idag, eller är det för tidigt för höstjacka än? Hmm..

Fia verkar jättekissnödig, så jag måste skynda mig ut! Hejdååå

Fint till Hösten

Igår hämtade jag ut mina nya fina skor från nelly.com

Nu ska jag och Fia gå ut och gå in dom :)




Middag + klippning

Ikväll har jag ätit middag med min lillebror och även klippt honom. Han var väldigt långhårig och ruffsig när han kom, när han gick hade han en helt ny frisyr. Vilken snygg lillebror jag har! :) Jag tror att han kände sig nöjd.



Jag och Wictor satt och surfade runt och kollade på lite converse som vi funderar på att beställa, jag kan bara inte bestämma mig för vilken färg jag ska välja.. Jag känner mig helt insnöad på blått, det skulle ju vara snyggt, men jag har ju precis fått hem min blåa duffel + att jag har köpt blå byxor osv. Det kanske blir för mycket blått? men det är ju en fin färg, kornblått, marinblått, alla blåa nyanser än fantastiska!
Det kan hända att det blir ett par röda :)


I min dusch

Tänkte tipsa er om mitt favoritshampo och bästa inpackningen, det kommer från Lóréal proffesional och är verkligen outstanding! Det är jättebra om man har lite torrt och trasigt hår, det är inte heller för tungt för scandinaviska hår. Helt perfekt med andra ord :)


Mondaymorning

Jag är uppe tidigt idag, vaknade och gick upp vid sex. Jag börjar lite tidigare på jobbet idag än vad jag brukar eftersom att jag ska till veterinären med Fia ikväll, hon ska ta bort stygnen, det ska bli så skönt att äntligen slippa tratten! :D

Hoppas, hoppas att min beställning från nelly.com kommer idag :) Jag vill ha min duffel!


Fredagsmys

I fredags kom det några tjejer hem till mig för att kolla på film, vi såg walk the line. Bra film!


Impulsshopping

hahaha, jag gjorde precis ett galet impulsivt köp!!

Det började med att ag köpte ett presentkort på nelly.com för hundra kronor, vilket gav mig 300 kr att handla för. Sen så hittade jag en jättefin kappa med pälskrage, precis en sån jag har velat ha i höst!! och jag kunde inte motstå. Jag hoppas den är lika fin i verkligheten! :D Iiiiih, lycka! <3


Träningsverk alá Marielle

Jag var och tränade rugby igår och jäklar vilken jobbig träning!! Men jäklar vad kul det var! :D
Vill tränaren ta död på oss?

År 2007 var jag med rugby-laget i Sydafrika på träningsläger, vi hade samma tränare då som vi har idag. En morgon i heta Sydafrika åkte vi iväg till botten av bergskedjan utan att ha fått information om vad vi skulle utsättas för. Vi visste bara att vi skulle ha träningskläder på oss. När vi kommer fram till våran startpunkt får vi veta att vi ska springa uppför berget en bra bit, jag vet inte hur långt det var men jobbigt var det, och varmt! Först skulle vi upp på ett ställe, sen ner en liten bit och upp på ett annat ställe, jag trodde bokstavligt att jag skulle dö! och jag kan säga att i det ögonblicket var inte tränaren på min top tre-lista av favoritpersoner.. Jag tror att han gillar tortyr :) Haha.

Med andra ord så innebär det TRÄNINGSVERK för min del idag. (Inte för att vi sprang uppför något berg igår, men det var jobbigt nog;))


Capetown, table mountain

RSS 2.0