Over and out

Åh nu börjar träningsvärken att smyga sig på från gårdagens träning. Körde ett rygg & mage pass + en solning på det :)

Idag har jag jobbat och flyttstädat ur min lägenhet, nu återstår bara att lämna över nycklarna till den nya ägaren.

Nu ligger jag i soffan och slappar, jag är helt slut! Andreas är och bowlar med massa vänner, jag orkade inte följa med ikväll. Sängen lockar!!

Over and out.

*Åt by the way jättegod sushi till middag :)*


Fett hår

Hassan – Schampo För Fett Hår


Fick en fråga från Sanna.

Har en hårfråga..Mitt hår blir helt fettigt och kladdigt i längderna av vissa balsam..varför blir det så? Och hur får jag bort det lättare? Har tvättat med bara schampo två ggr och det är lite bättre nu men inte bra.

Jag lider som så många andra av fet hårbotten och jag vet att det är riktigt jobbigt. Ibland när jag har tvättat håret på morgonen så känns det fett redan samma kväll, inte alls roligt..

Så vad gör man åt detta?

Det finns mängder med olika shampon att köpa hos frisören som ska motverka fet hårbotten, jag har faktiskt inte provat någon av dessa produkter då jag har en grym favorit från Lóreal som jag inte tänker sluta med.
- Använd både shampo och balsam, var noga med att skölja ur balsamet ordentligt.
- Försök att få volym på håret så att hårbotten får andas, använd volymprodukter och fön.
- Undvik att dra igenom fingrarna i håret under dagen, låt det vara.
- Använd inte produkter med olja.
- Prova torrshampo (jag ska försöka få tag i ett bra torrshampo att tipsa om, än så länge har jag bara provat ett från billiga PROFFS, som du kan köpa på h&m. Det funkar helt okej)


Så här ser min morgonrutin ut för att försöka förhindra att håret blir fett alldeles för fort: Jag shamponerar håret två gånger med intense repair från Lóreal (det viktiga är inte hur många gånger man shamponerar eller hur mycket shampo du tar, utan att det löddrar, då är det rent.) Sedan smetar jag in en klick med inpackning från samma märke, på längderna (ibland smörjer jag botten också eftersom att fett löser fett). Jag sköljer ur inpackningen ORDENTLIGT! Innan jag fönar håret så tar jag i en volymgivande produkt, oftast blir det ett volymmousse från Goldwells stylingserie. Sen blåser jag håret upp och ner så att jag får så mycket lyft som möjligt från hårrötterna (ju luftigare, desto bättre). Jag har även märkt att om jag tar i Dust it från Scwarzkopf upptill så håller sig håret oxå fräscht längre.

Lycka till alla fetton! :)

Dyrberg Kern

Igår när jag skulle till Nacka forum på ett event som Lilla Ztenen hade så hamnade jag i Sickla??? HUR? jag är sjukligt dålig på att åka kommunalt, haha. Eller hur pappa? ;) Som tur var kom Andreas som ett brev på posten och plockade upp mig, pjuuh! så jag fick sällskap på eventet :)

Lilla Ztenen hade dukat fram bubbel och en massa fina smycken och jag pratade med Kern i egen hög person. Dom har otroligt snygga smycken, så har ni inte kollat in höstkollektionen så tycker jag att ni ska göra det!
Med mig hem fick jag en goodiebag och ett par supersnygga örhängen,  Så, bring the party and I´ll  be there ;) *Bling bling*


Fransk manikyr och dåliga vanor

Jag har en hemsk ovana, en som jag har dragits med i säkert sex år, minst! Mina nagalband och jag har en rätt så dålig relation, man skulle kunna säga att det är som att jag vill förstöra dom, döda dom.. MEN! för tre veckor sedan gav jag mig fan på att sluta och jag har inte pillat sedan dess :) Bravo Marielle. Nu tycker jag att jag förtjänar en present, haha. Dyrberg Kern har en väldigt snygg ring som jag skulle vilja ha ;) Än så länge har det gått för kort tid för att kunna säga att jag har blivit av med mitt beroende, men jag är på god väg.

För att fira mina nya snygga händer så gav jag mig själv en fransk manikyr, jag filade till naglarna till en fin form, (även uppepå med en sån där buffrare) och målade tipparna vita. Det är verkligen värt att inte pilla när man får så här fräscha fingrar :)

Först målar jag ett lager med ett ljusrosa underlack. Låt torka. Sen tar jag maskeringstejp (ni vet sån som målare använder) som mall. Sen är det bara att smacka på det vita lacket. Torka. Ta försiktigt bort tejpbitarna.

När tippen har torkat så målar jag på ett till lager med ljusrosa. Sist målar jag ett lager med överlack för att det ska hålla och glänsa fint.

Smörj in naglarna med nagelolja och glöm inte att använda handkräm.



Frukost med Malou von Sivers

Tvätten är på torkning och frukosten är serverad. Jag inviger nya tn'n med "efter tio".
Snart ska jag ta ut Fia på en fantastisk promenad i det fina höstvädret, vi ska gå till gymmet och hämta gymkortet :)


Godmorgon

Jag känner mig ovanligt pigg idag, 06.50 ringde klockan, då var det dags att gå upp och ta tag i tvätten. Inte så glamoröst kanske men jag ser jättemycket fram emot dagen! Jag ska till exempel hämta ut mitt nya gymkort på tullingegym och gå på ett Dyrberg och Kern -event :)

Igår köpte jag mitt allra första egna sl-kort. Vad säger ni om det? Haha. Vi hämtade även ut våran nya köks-TV, en 22" Sony. Egentligen så är det Andreas som helst ville ha en, men det ska bli mysigt att kunna titta på nyhetsmorgon till frukosten :)

Nu ska jag passa på att sova en stund innan klockan ringer igen och det är dags att hänga upp tvätt.
Godnatt :)


Chokladfestivalen 2011

För ett par veckor sedan gick chokladfestivalen av stapeln på nordiska museet i Stockholm. Jag och Paulina var där och gottade oss i chokladen, vi provade många nya intressanta smaker så som chili, kanel och lakrits -choklad. Min favorit blev en ljus choklad strödd med havssalt, den fick till och med följa med hem :)

Efteråt promenerade vi från Djurgården in till city i solnedgången, hur mysigt!

 


Sambo på riktigt

Flytten har gått så bra och det känns riktigt bra! <3 vi har oxå hunnit till Ikea och handla en garderob till mig :) älskar den!
Idag är jag ledig från jobbet och ska passa på att boa in mig och packa upp det sista. Så när Andreas kommer hem ikväll så ser lägenheten förhoppningsvis inte ut som ett bombnedslag :)
Här är min fina garderob med jättestora spegeldörrar


Snart helg!

Sitter på jobbet och väntar på min sista kund, jag känner mig såå taggad för helgen. Ikväll blir det choklad-fondue och vin med bästa tjejerna och i morgon FLYTTAR JAG! :D

älskar livet! <3


Imorgon går flyttlasset

All ledig tid den här veckan har jag ägnat åt att packa, flyttar ju på lördag :) whiiii! Jag har hämtad massvis med Metro-tidningar att packa in glas i. Varför tar det aldrig slut? Det sista tänker jag slänga ner i svarta pappsäckar, det känns enklast så :) hihi.


Svamplycka!

Jag har befunnit mig i en okänd skog tillsammans med Andreas och hans familj. Vi har hittat så mycket svamp, vi har fyllt fem shoppingpåsar :)


Abduction

Jag sitter just nu nersjunken i en biostol på söder med bästa sällskapet! Tjejerna och jag har laddat upp med en superstor popcorn :)

Lördagen har jag spenderat med Paulina på chokladfestivalen, vi har svullat choklad, tagit fina bilder i solnedgången, ätit mysig middag och skrattat massor! Toppen-lördag!


På hösten mår jag bra!

Är ute på morgonpromenad med Fia och påminns av hur mysig jag tycker hösten är! Kallt och skinande sol, det perfekte oktober vädret :)
Idag har jag krupit in i min duffel och ett par svarta stövlar.


If you can dream it, -you can do it

Godmorgon :)
Flytten närmar sig och det börjar kännas riktigt verkligt :) längtar!
igår betade jag av en hel del på min "att-göra-lista". Jag lämnade in papper hos mäklaren, postade brev till adressändring, rensade avloppet, tränade och packade massor!


Tullingegym.se

Igår var jag och provade mitt blivande gym, tullinge gymmet. Andreas tog med mig på en provtur och vi körde ett välbehövligt överkropps-styrkepass. Hej träningsverk! :) Gymmet var jättefräscht och jag känner mig taggad att komma igång där. Ett plus är att man får sola gratis :) (jag vet att det inte är så jättenyttigt, men nån gång ibland kan ju inte skada)

Mina mål 2011

I slutet på oktober blir jag Tullinge-bo. Det känns faktiskt fantastiskt bra! Jag kommer att köpa gymkort på tullingegym.se, där tränar även Andreas, så det känns kul att vi kan peppa varandra och träna tillsammans. Nu på morgonen har jag tagit en lång mysig höstpromenad tillsammans med Fia och hunnit fundera ut en bra träningsplan för resten av året. Snart drar ju skidsäsongen igång och då gäller det att benen är 100% trimmade. Förra året var dom inte det och det fick jag sota för, det var sjukt tungt att åka. I år tänkte jag underlätta lite för mig själv så att jag kan utvecklas mer. Så här ser min träningsplan ut!

Sambolivet

Jag har precis signerat en massa papper hos svensk fastighetsförmedling. Lägenheten är SÅLD! Det känns så himla skönt :) nu är det bara att sätta igång och flytta över alla mina saker till min älskade Sambo <3
Jag trodde ett tag att jag skulle gå minus i och med försäljningen, men jag gick plus. Jag har kanske precis sålt den dyraste ettan i Huddinge på 41kvm. Haha!


Det är nu det börjar!

Nu är den sista visningen avklarad och totalt nio spekulanter har varit hemma hos mig och inspekterat, det känns jättekonstigt :P haha. När jag kom hem idag så kände jag mig lite som en främling i mitt eget hem..
I morgon kommer mäklaren börja ringa runt till alla köpare och jag kommer att bli informerad vid varje steg och få sms varje gång det kommer in ett bud :) HOPPAS HOPPAS!!


Marielle bakar

Jag bakar kanelbullar till kanelbullens dag på tisdag! MUMMS <3


Visning

Klockan två har jag visning av lägenheten. Håll tummarna!! :D
jag och Andreas har städat hela morgonen så vi hoppas att det ska ge resultat :)


Maskerad!!!

Nu taggar vi!! Jag, Sandra, Sara, Jenny och Natta är nu på väg till maskeraden. Mina planer har absolut inte blivit som jag har tänkt mig men vi har kul i alla fall :D


Kors och kvärs

Klockan sju skulle vi tjejer mötas upp för att klä ut oss och komma i stämning. klockan sex är jag på väg dit, en timme för tidigt! Vad är det här för dag?? Hur ska kvällen sluta?
Medans jag väntar på Sandra i Huddinge C så passar jag på att äta lite middag.. Kebabrulle, bra mat (Y) ;)


Dubbeltrubbel!

Gaaah, jag skulle lånat kläder av en kille till maskeraden ikväll, han smsade mig nyss att han åkt iväg och att jag inte kan låna dom :(
Vad ska jag göra? PANIK!!


Brownie

När jag vaknade i morse var jag brun! :D Thanks to den här grymma produkten. Den ger gradvis en fin brun färg och kostar inte många kronor på Kicks.
Jag har lärt mig att ALLTID använda handskar när jag smörjer in mig, gör man inte det så får man jättefula händer :S
Nu ska jag iväg till jobbet och ikväll blir det maskerad! Stay tuned


RSS 2.0