Kvällsdopp

Jag slutar sju på torsdagar så när jag äntligen kom hem till min fina hund så tog jag direkt med mig henne ut, vi gick till en sjö som ligger i närheten och tog ett kvällsdopp. Egentligen var det bara Fia som badade :) Vi var ute i sköna en och en halv timme i kvällssolen.




Dagens middag

Jag tänkte laga lax med ris till middag, men jag var egentligen sugen på en god sallad. Och sallad blev det!

Jag tärnade och stekte laxen med mycket salt och peppar, kokade tortellini och skar upp salladen, vips så blev det en fantastiskt god sallad :)


Världens bästa Fia

Det är svårt att inte tycka om den här lilla krabaten <3



Jag tränar ute på sommaren

Mamma och Pappa har tagit hand om Fia under midsommarhelgen så igår morse skulle jag hem till dom och hämta Fia innan jobbet. Jag har mest ätit, suttit och druckit under helgen så jag kände att jag behövde röra på mig. Jag snörde på mig löpardojjorna och började jogga i värmen. SJUKT vad tungt det kändes, jag var helt slut när jag kom fram (och det är högst 2km skulle jag tippa.) Det kändes riktigt illa, men allt är bättre än inget :) Sen gick jag och Fia hem till mig igen.

Idag så drog jag med mig mamma på utomhusgympa i en park, det var friskis och svettis som höll i ett av deras medelpass, det var skojjigt, lagom tempo kan man ju säga. Hade jag valt intensitet själv så hade jag nog valt ett pass snäppet tuffare. Men verkligen supermysigt med utomhusgympa, GILLAR!


Midsommaren 2011

spenderade jag i södra Norrland tillsammas med Andreas familj och vänner. Vädret var inte på topp men det var humören! :)
Vi åt massor med god mat, spelade kubb, badade i ca 16 gradigt vatten och åkte på skogsutflykt där vi grillade i en liten mysig stuga.





Midsommarfin



Grillmasters





Andreas vid en superhäftig sjö



Det är svårt att tro att det här är en sjö i Sverige. Vattnet var klarblått.



Fina Omega





Vi väntar på mat vid Lesattkojan





Killarna mot tjejerna i kubb, vi tjejer var dock bara två stycken..



Huset vi var i låg precis vid järnvägen



Huset



Om det var kallt i vattnet? -Oja!




Shoppingshoppingshopping

Jenny hade önskat sig en heldag på stan i födelsedagspresent med mig och Nathalie och igår var det alltså dags att spendera pengar och göra stan osäker.

Jag och Nathalie hade förberett en liten överaskning för Jenny, vi satte ögonbindel på henne på söndagsmorgon och förde med henne till mitt jobb (Franska Klipperiet) för att färga och klippa hennes hår. När vi hade gjort våran lilla "makeover" så drog vi in mot stan.

Vi startade shoppingrundan på Åhlens för att hitta riktigt bra BH:ar, vi hittade två jättefina. Sen begav vi oss neråt mot klädavdelningarna och vilken tajming vi hade, det var ju REA överallt!!!!




Nathalie täcker för speglarna


Vi drack lite skumpa


Jenny efter stylingen ^^






Middag på Vapiano fick avsluta dagen :)

SUSHI

Vi har LAGAT och ÄTIT sushi :D Stämningen är på topp
Rykten säger att det är bartömning på o´learys. Haha!
















Just nu

Slänger jag i mig lite nudlar, det blev sen lunch idag eftersom att jag jobbade till ett.
Jag ska alldeles strax dammsuga och börja med förberedelser inför kvällen då jag och några tjejer ska laga massor med sushi och mysa hemma hos mig :)


Girlsweekend

Äntligen är helgen i Full gång! Som jag har längtat

Igår var ett härligt tjejgäng hemma hos Jenny och åt mat, skrattade och drack goda drinkar.

Vi pratade gamla minnen när Jenny plockade fram våran "Ragnar"

Jenny stod såklart för dom goda drinkarna!

Jag och fina Paulina (och Fia)

Söta Nathalie <3


Mästerfotografen

kallar han sig, min kära pojkvän. Men visst tog han några fina bilder på mig medans jag maler på som vanligt i soffan ;) Haha

Längtar till helgen by the way! Massor med kul att se fram emot :)








Stand up i Huddinge

Norra brunn är ute på sommarturne och första stoppet var i Huddinge. Igår kväll satt vi nere i en park och kollade på stand up. Mamma och pappa var där, Sara och Andreas och en massa andra människor. Dom var tre komiker, den bästa och roligaste var Marika Carlsson!






Marielle och Nathalie i lekplatsen




Hair Extensions

Jag tänkte berätta lite om mitt hår. Jag har egentligen halvlångt hår, straxt nedanför axlarna ungefär. Det växer JÄTTELÅNGSAMT, så jag bestämde mig för att sätta i extensions. Jag ringde till flera olika leverantörer på jobbet och frågade runt om olika hår och priser. Jag hade först tänkt prova på att sätta i löshår med keratinvax men alla leverantörer rekomenderade att färsta in håret med tejp. Dels så är tejp skonsammare mot håret, det går att återanvända och det är billigare. Alltså slutade det men att jag köpte tejp-extensions.

Jag har provat att sätta i löshår förut, lite amatörmässigt hemma och har aldrig blivit nöjd. Håret har känts trassligt och allmänt irriterande. Dom gångerna handlade jag hår på Taj mahal (drottninggatan).

Den här gången har jag satt i hår från Balmain Hair och är så NÖJD! Håret känns otroligt äkta tillsammans med mitt egna hår, och tejpen sitter fortfarande kvar efter tre veckor (jag var skeptiskt mot tejpen i början och var rädd att det skulle lossna). En riktigt tiopoängare! Rekomenderas!

FÖRE och EFTER




En dagens

Idag kör jag på långklänning från Gina Tricot och halsband från Edblad! :)

Jag är ledig och ska gå ner till banken och ställa min bankman mot väggen, om jag får tag i honom.. GRRR!
Sen ska jag träffa Nathalie, alltid lika kul :)


www.franskaklipperiet.se

Idag har det varit en lång dag på jobbet. Tur att jag har så många roliga kunder som underhåller mig om dagarna :)

För tre veckor sedan sprang jag vårruset med några tjejkompisar, efter det blev jag sjuk i feber och har inte sprungit sedan dess. I morgon är jag ledig och MÅSTE ta mig ut på en löparrunda! Haha. Beach 2011??
Nu är det ett nytt gäng som vill springa tjejmilen i september och jag vet inte om jag orkar springa en hel MIL?! Jag har aldrig någonsin sprungit så långt i ett sträck förut. Jag tror i och för sig att det kan vara bra att anmäla sig till ett lopp för att hålla motivationen uppe. Det skulle väll vara en värdslig sak om jag inte orkade springa lika snabbt som mina vänner :)


Bubblor med 22 karats guld

Idag hämtade jag mina flaskor med bubbel från systembolaget. Dom har ett himla smickrande utseende med gulflingor inuti som simmar omkring :)


Fia <3

Bjuder på lite söta bilder på Fia


Fina naglar

får du av dom här söta lacken från Isa Dora

653 mellow yellow och 193 pure coral


Äntligen sommar

I fredags bjöd jag och Andreas våra föräldrar på middag för första gången, då tog mamma med sig Fia hem på kvällen.
Idag har jag klippt av ett par jeans och tillverkat ett par shorts, dom blev okej, sen gick jag hem till mamma och pappa för att hämta hem lilla vovven igen. Lillebror var hemma också så vi passade på att leka av oss lite på studsmattan <3








Samsung NX11

Jag har blivit med kamera! :)
Min gamla kamera gick sönder första dagen när jag var i Åre i påskas. Sen dess har jag känt mig lite handikappad :P men igår så åkte jag och Andreas till Media Markt och med mig hem hade jag en sprillans ny kompakt systemkamera. Jag är så nöjd!




Bloggen har fått ett nytt hem

Jag har tidigare bloggat på metrobloggen.se men sedan sidan har ändrats och program har bytts så har det blivit allt för krångligt. Så nu är jag här på blogg.se och hoppas på ett enormt mottagande ;)

RSS 2.0