Stand up med Raw

I julklapp fick Andreas två biljetter till Raw comedy av mig, så igår var vi på Hilton och underhölls av bland annat Flip från LA och Mårten Andersson. Både smilgroparna och magmusklerna fick sig en rejäl omgång! :D Haha

Innan stand-upen åt vi middag på Sallys inne i gamla stan. Jag åt En skagen toast till förrätt, lax med kräftcanelloni som varmrätt och glass med chokladfoundant till dessert. Allting var jättegott!! :)

Det var en jättemysig kväll med min älskling <3

Jag hade en ny mysig stickad tröja från h&m på mig, jeans och bruna skinnstövlar.


Trysil

Torsdag till söndag vecka 2 tillbringade jag med min pappa, lillebror, storebror och farbror i Trysil, med mig tog jag såklart Andreas, hans storebror med flickvän och även deras pappa. Det var en fantastiskt lyckad långhelg med massa skidåkning(!!!), god mat och mycket skratt.

Jag köpte ju mina första egna skidor i år och jag måste säga att jag fick uppleva en riktigt Aha-feeling med dom :) det kändes magiskt och jag flög i princip ner för backen. Jag åkte svarta backar utan varken räddsla eller problem och dom blå kändes platta och tråkiga.. Jag tror jag är redo för Alperna och mer utmaning så att jag kan utvecklas massor!

Jag MÅSTE åka skidor minst en gång till innan säsongen är slut!!

Ett gäng glada skidåkare

Jag är också glad :)

Michaela, Wictor, Jag och Ronnie

Här bodde vi.

Andreas <3

 


Hej 2012

Fia i snön <3

På torsdag åker jag till Trysil!! :D wiihiiii


To be continued

Kvällen igår var fantastiskt lyckad. Paulia och Robin hade dukat ett jättefint bort, blandat en supersmarrig bål som serverades i sockriga glas och till varmrätt serverades fondue, en rätt som nästan ingen kring bordet hade provat på tidigare.

Vi tillbringade tolvslaget ute med raketer, tomtebloss, bubbel och en jäkla massa pussar!!


















RSS 2.0