Fotriktigt

Jag fyndade ett par grymt snygga pjux igår, precis ett par sånna som jag ville ha. Jag hittade dom på Ecco så jag antar att det ska vara jättebra för fötterna.


Vi är söta tillsammans <3

Sitter och kikar igenom mina bilder från 2011 och hittade dom här söta, haha! KÄRLEK <3






Dörrkrans med vårkänslor

Jag har ett bra tag varit sugen på att göra en dörrkrans, och nu när våren knackar lite lätt på dörren så kändes det bara helt rätt att göra en nu. Jag har två ugglor i kransen som representerar mig och Andreas, jag hängde också dit våra första bokstäver. Hoppas att ni kommer känna er välkomna när ni hälsar på!

Allt material kommer som vanligt från Panduro..


Söndag 26 februari

I morse vaknade vi tidigt, vi hade nämligen storslagna planer. (Igår satt vi nämligen och planerade och kollade upp lite fiffiga förvaringsmöjligheter till köket.) Efter att frukosten hamnat i magen och kläderna satt på så bar det av till IKEA, vi köpte en massa bra saker. Efter IKEA blev det en snabbis i på Clas Olsson och Panduro, Andreas ville även köpa ett par högtalare till köket så därför sprang vi även in på HiFi Clubben.

När vi kom hem var det så himla fint väder så jag passade på att ta en löparrunda med Fia. När vi sprungit en bit så hamnar vi bakom en annan löpare, så jag tänker att vi borde springa efter henne, dels för att trigga mig själv att hålla tempot uppe och för att jag ska lära mig lite nya bra löparvägar häromkring. Hon sprang långt! längre än jag hade tänkt mig så jag avvek efter en bit, men då var jag vilse!! TUR att man har karta i mobiltelefonen. Nu är jag i alla fall hemma igen och köksprojektet är nästan färdigt (+ ett litet projekt som jag har pysslat med, tihi)


Paket från Panduro

Mitt paket från Panduro har kommit, LYCKA! och med så mycket fina saker :)


Igår satt jag i några timmar och fixade och organiserade med mitt nya pyssel, jag hann även med ett par kort. Tyvärr så känner jag inte riktigt att kreativiteten sprirar jusst nu.. 

Här är ett kort som jag gjorde igår i alla fall :) Vad tycks?


Vårkänslor

Fia ligger utsalagen på golvet efter en skön löparrunda. Det är så skönt att snön har börjat smälta bort så att man kan börja jogga ute igen! Vi sprang varken långt eller fort idag men det var skönt att röra på sig i alla fall :)

Förra året såg jag till att vi var ett gäng kompisar som sprang vårruset, men in i år är jag sugen på en större utmaning! Antingen midnattsloppet eller tjejmilen, kanske till och med båda? :) Haha, en mil är långt men inte omöjligt! Folk gör ju alla möjliga sjuka sträckor i tex klassikern eller ironman..

PUSS!


GALEN REA!

Jag måste bara tipsa er om den bästa rean!

Just nu är det sjuk rea på Panduros hemsida, så om du är lika pysseltokig och dyrkar panduro-katalogen lika mycket som Jag så tycker jag verkligen att du ska klicka in dig och fynda!

Själv har jag fyndat gaalet :) Ni får se nästa vecka när varorna har kommit.


Flottsbro

Igår kväll tillbringade jag ett par timmar i Flottsbro med Pappa och Lillebror med Flickvän. Det var roligt att få några åk, men jag hade helt glömt bort hur litet det är där. Eller så var jag mycket mindre när jag var där sist för stället hade verkligen krympt.

Precis vid liften finns en klocka, när jag och pappa satte oss i liften efter ett åk så var klockan 18.29. Efter att vi hade åkt upp med liften, carvat ner för backen, stått i liftkö och satt oss i liften igen så var klockan 18.35. HAHA!
Ena backen tog högst en minut att åka ner för. Dom sista åken vi gjorde försökte vi åka så bra som möjligt, så långsamt som möjligt.. In my ass! dom åken tog kanske en minut på pricken :P

Det var kul i alla fall :)




Be my Valentine!

Andreas och jag har aldrig gjort något storslaget på alla <3 dag dom tidigare åren så jag förväntade mig inte någon superromantisk dag i år heller. Jag fick sluta lite tidigare på jobbet så jag köpte med mig tre röda rosor och geléhjärtan och åkte direkt hem till Fia och tog hand om henne. Sen hann jag diska och plocka i ordning lite innan Andreas kom hem för att äta god paj till middag med mig. <3<3 perfekt alla hjärtans enligt mig ;)

Hoppas ni också hade en fin dag igår! PUSS <3


Att klippa Fias klor..

Jag har i princip aldrig klippt klorna på Fia, dels för att jag aldrig har känt att det har behövts eftersom att dom har slipat ner sig självt. Men nu när det är snö ute så har jag märkt att dom växer jättemycket, därför bestämde jag mig idag för att en gång för alla lära mig denna LÄSKIGA grej. Alla vet ju att ma inte ska klippa i pulpan, det blöder mycket och kan göra lite ont, (det är dock inte farligt om man råkar göra det).

Vi satte Fia uppe på bordet, tog fram lite smarrigt godis och så fick Andreas hålla henne medans jag med darriga fingrar försökte klippa hennes klor. Det var verkligen läskigt och det tog lång tid, men jag klarade alla 14 klor utan en endaste bloddroppe!

Jag hittade ett par suveräna bilder som hjälpte mig jättemycket, http://hundtips.blogspot.com/ som jag tänkte dela med mig av här.






Wednesday

I morse vaknade jag ganska tidigt, gick upp och gjorde frukost till mig och Fia medans Andreas låg kvar i sängen och sov. Sedan gick Fia och jag ut på långpromenad i snön. Ute var det flera polis-helikoptrar som cirkulerade över området där vi bor och enligt Aftonbladet så hittades två personer döda i en lägenhet alldeles i närheten av oss. Läskigt! Ikväll tänker jag undvika att gå ut själv med Fia.

Under dagen har jag pysslat med lite födelsedagskort för kommande födelsedagsfiranden :) Det är alltid lika kul!
Jag skulle dock behöva rensa upp bland mina pysselsaker som just nu ligger i ett kaos på golvet :S Det får bli ett senare projekt.


Här är ett födelsedagskort som brorsans tjej fick när hon fyllde 22.




RSS 2.0